Kênh Tên Miền chuyên cung cấp tên miền đẹp, giá rẻ! Hãy liên hệ kỹ thuật: 0914205579 - Kinh doanh: 0912191357 để được tư vấn, hướng dẫn miễn phí, Cảm ơn quý khách đã ủng hộ trong thời gian qua!
Thursday, September 29, 2016

Các em thử làm đề thi tiếng Anh lớp 10 cuối kỳ I dưới đây nhé. Thời gian làm bài 45 phút. Các em nhớ bấm thời gian để luyện tập nhé.
Tiếng Anh lớp 10 chuẩn

Đề thi tiếng Anh lớp 10 cuối kỳ I kèm đáp án

I. Complete the sentences with the correct form  of the words in the box.
Entertain        maths        nation        relax        safe
Profession      enjoy         employ      attend      crowd
1. The police gave him protection for his own………………
2. How many times do I have to ask you to pay……………….?
3. The company made hundreds of………………redundant.
4. The store was………………with shoppers.
5. The show brought………………to millions of viewers.
6. She listens to classical music for………………
7. Cinema is a medium of mass………………
8. He can calculate very quickly. He has an amazing ability to solve ………………problems.
9. In 1963 he was appointed………………of history.
10. Dang Thai Son is a Vietnamese pianist with an………………reputation.
II. Put a eircle round the letter of the correct word (s) to use in each blank.
1. …………do you want? – A box of chocolates.
a. What
b. Which
c. Who
d. How
2. …………is this building? – It’s about two hundred years old.
a. How long
b. How far
c. How old
d. How
3. …………money do you earn? – About £250 a week.
a. How much
b. What
c. How many
d. Which
4. …………bag are you carrying? – Judy’s.
a. Which
b. What
c. Who’s
d. Whose
5. …………first stepped on the moon? – Neil Amstrong, wasn’t it?
a. Whose
b. Who
c. Where
d. When
6. …………is your new school? – It’s very big and friendly.
a. What
b. How
c. Where
d. Which
7. …………is it to the post office? – About two hundred meters.
a. How far
b. How long
c. How often
d. How much
8. …………is your national flag? – Red and yellow.
a. What
b. Which of color
c. What color
d. Which
9. …………do you take a holiday? – Once a year.
a. When
b. How long
c. What time
d. How often
10. …………is Greg like? – He’s tall and thin with brown hair.
a. What
b. How
c. Who
d. Whom
11. …………did the Second World War end? – In 1945.
a. Where
b. When
c. What time
d. How long
12. …………is a half of football? – Forty-five minutes.
a. What time
b. How often
c. How long
d. When
13. …………of holiday are you interested in? – A package holiday.
a. Which
b. What
c. Which kind
d. What kind
14. …………hand do you write with? – My right hand.
a. Which
b. What
c. Whose
d. What sort of
15. …………did the package come from? – London.
a. When
b. Where
c. Which
d. Who
III. Choose the correct option a,b,c or d to complete to complete each space.
     Kevin teaches (1)…………at a high school. He enjoys his teaching very much, and he always feels very (2)…………and proud when he is standing on the teaching (3)…………Some of his ex-classmates have just offered him a chance (4)…………them in a new company (5)…………computer software for businesses. Everyone thinks that it (6)…………very well. Kevin will (7)…………carn more money than he (8)…………at the high school.
      The new company is (9)…………and the money may be very good in deed (10)………… Kevin can hardly quit his teaching job! He loves it.
1. a. mathematic
b. mathematics
c. mathematical
d. mathematician
2. a. shy
b. embarrassed
c. self-confident
d. unhappy
3. a. class
b. career
c. profession
d. platform
4. a. to join
b. join
c. joining
d. joins
5. a. to get
b. to produce
c. to prepare
d. to work
6. a. was done
b. does
c. will do
d. did
7. a. actually
b. ready
c. immediately
d. probably
8. a. do
b. does
c. did
d. doing
9. a. excited
b. excitedly
c. excitement
d. exciting
10.a. Therefore
b. Furthermore
c. Consequently
d. However
Đề thi tiếng Anh cuối kỳ I
Đáp án
I.
1. safety
5. enjoyment
9. professor
2. attention
6. relaxation
10. international
3. employees
7. entertainment

4. crowded
8. mathematical

II.
1. a
2. c
3. a
4. d
5. b
6. b
7. a
8. c
9. d
10. a
11. b
12. c
13. d
14. a
15. b





IX.
1. b    2. c    3. d    4. a    5. b    6. c    7. d    8. b    9.     10. D

Đối chiếu đáp án bên trên sau khi làm xong bài để xem mình được bao nhiêu điểm nhé. Câu nào sai, bạn có thể xem lại để rút ra kinh nghiệm trong các bài bài tiếp theo nhé.

0 comments:

Post a Comment

domain, domain name, premium domain name for sales

Popular Posts