Kênh Tên Miền chuyên cung cấp tên miền đẹp, giá rẻ! Hãy liên hệ kỹ thuật: 0914205579 - Kinh doanh: 0912191357 để được tư vấn, hướng dẫn miễn phí, Cảm ơn quý khách đã ủng hộ trong thời gian qua!
Thursday, September 29, 2016

Cùng luyện tập đề thi tiếng Anh lớp 12 dưới đây để chuẩn bị tốt cho kỳ thi giữa kỳ I nhé các em.
Luyện tập tiếng Anh lớp 12

Đề thi tiếng Anh lớp 12 giữa kỳ I kèm đáp án

I. Complete these sentences with correct form of the word from the box.         
Attend    approach    apologize    attract     verbal     formal
politeaccept    assist   install     decent   rude
1. They were very……………..about the trouble they’d caused.
2. It was very…………….. – more of  a chat than an interview.
3. She was critical to the point of………………
4. Whistling to get the person’s attention is usually considered………………
5. Films with big stars always attract great………………
6. She heard footsteps……………..from behind.
7. No one with any sense of……………..can ignore their request for help.
8.We can use either verbal or……………..forms of communication to attract someone’s attention.
9. The……………..of a new computer system will take about a week.
10. The main……………..at Giverny is Monet’s garden.
11. Air pollution in the city had reached four times the……………..levels.
12. We can raise our hand slightly to show that we need………………
II. Choose the correct answer.
1. The doctor says that he…………you in twenty minutes.
A. will see                      B. would see                  C. saw         D. could see
2.  She reassured me that she…………the invitations well before the wedding.
A. has sent              B. must send           C.was sent                  D. had sent
3.  Health officials warn that anyone who…………directly at the sun during an eclipse may put their sight at rick.
A. looks                B. look                 C.looked           D. had looked
4. She boasted that she…………when she was three.
A. can read                                        B. used to read     
C. is able to read                                D.had been able to read
5. The government has announced that taxes…………
A. are raising                            B. were raised
C. will be raised                       D. would be raised
6. He proved that the earth…………round the sun.
A. goes        B. would go                    C. was going                  D. had gone
7. Maggie promised that she…………at home by 9.00, so I phoned her shortly after that.
A. was                  B. will be              C. would be       D. will have been
8.He reminded me that I…………forget my credit carD.
A. hadn’t to                    B. couldn’t                C. mustn’t                  D. didn’t have to
9.  Dr Weir thinks that he…………about 5 minutes on a typical appointment with a patient.
A. spends                B. spent              C. would spend    D. had spent
10.The BBC announcer said the new underpass…………the day after tomorrow.
A. is officially opening                                C. was being officially opened
C. officially opened                                     D. was officially opening
11. M artin said his hair was wet because…………
A. he’d been swimming                     B. he’s been swimming
C. he swam                                        D. he swims
12. A company spokesperson  said that the accusation…………        completely untrue.
A. are                    B. be           C. should be                            D. were
13. John assured me that he…………but he hasn’t turned up yet.
A. will come                                               B. had come                  
C. was going to come                                  D. should come
14. He said he…………television when the robber broke into the house.
A. was watching                                          B. watched           
C. had been watching                                  D. had watched
15. No one has informed us why our application…………unsuccessful.
A. is            B. was                            C. has been          D. had been
III. Put the following into indirect speech using the verbs below. If necessary, and an appropriate object or preposition after the verb: ask, advise, invite, offer, remind, refuse, warn, order, criticize, promise, agree, suggest, insist, apolo-gize, deny.
1. ‘I should say nothing about it if I were you.’
     My brother……………………………………………………………………..
2. ‘Would you like to have lunch with me on Saturday, Sarah?
     John……………………………………………………………………………
3. ‘Remember to switch the computer off when you’ve finisheD.’
     He……………………………………………………………………………..
4. ‘Would you mind not smoking between courses?’
     Their hostess………………………………………………………………….
5. ‘All right. We will postpone the meeting until 11th July.’
     The committee…………………………………………………………………
6. ‘I’m really sorry I got the message wrong.’
     She……………………………………………………………………………..
7. ‘No, I certainly didn’t use your cassette player!’
     Alfred…………………………………………………………………………..
8. ‘Show me your driver’s licence, will you?’
     The policeman…………………………………………………………………
9. ‘I’m just not going to the student party.’
     Nora…………………………………………………………………………..
10. ‘Social services should have taken more action to protect children at rick.’
      They…………………………………………………………………………..
11. ‘Don’t go too near the edge of the cliff, boys.’
       He…………………………………………………………………………….
12. ‘Let stay here till the storm have passeD.’
Laura………………………………………………………………………..
13. ‘I really must speak to the headmaster personally.’
       He…………………………………………………………………………….
14. ‘Do you want me to type this document for you?’
       James…………………………………………………………………………
15. ‘I’ll look after your children while you are away on a business trip.’
       My mother……………………………………………………………………
IV. Complete this letter with the cues given.
      Dear Mom and Dad,
1.  You/ be pleased hear I/ meet/ London Airport/ Mr. and Mrs. Robinson and/ son Michael.
………………………………………………………………………………………...
2. Before I arrive/ it rain/ a week but/ Sunday/sun shine/ first time.
………………………………………………………………………………………...
3. Last Tuesday they take me/ Buckingham Palace/ I see the Changing of the Guard/ listen the band
………………………………………………………………………………………...
4. Then we go/ Hyde Park/ have lunch/ a restaurant.
………………………………………………………………………………………...
5. After we/ eat/ we go/ walk/ see the Serpentine Lake.
………………………………………………………………………………………...
6. While we/ walk/ I buy/ postcard/ I enclose/ this letter.
    ………………………………………………………………………………….
7. London have/ many/ interesting place/ see and I/ enjoy/ be here very much.
………………………………………………………………………………………...
8. Mr. And Mrs. Robinson and Michael ask me/ give/ their kind regards.
………………………………………………………………………………………..
Đề thi tiếng Anh lớp 12 giữa kỳ I
Đáp án
I.
1. apologetic
2. informal
3. rudeness
4. impolite
5. attention
6. approaching
7. decency
8. non-verbal
9. installation
10. attraction
11. acceptable
12. assistance
II.
1. a
2. d
3. a
4. d
5. c
6. a
7. c
8. c
9. a
10. b
11. a
12. d
13. c
14. a
15. c
III.
1. My brother advided me to say nothing/not to say anything.
2. John invited Sarah to have lunch on Saturday.
3. He reminded me to switch the computer off when I had finished.
4. Their hostess asked them not to smoke between courses.
5. The committee agreed to postpone the meeting until 11th July.
6. She apologized for getting the message wrong.
7. Alfred denied using/having used my cassette player.
8. The policeman ordered the driver to show him his driver’s licence.
9. Nora refused to go to the student party.
10. They criticized social services for not taking more action to protect children at risk.
11. He warned the boys not to go too near the edge of the cliff.
12. Laura suggested staying there till the storm had passed/suggested that we should stay there.
13. He insisted on speaking to the headmaster personally/insisted that he speak to the headmaster personally.
14. James offered to type this/that document for me.
IV.
1. You will be pleased to hear that I was met an the London Airport by Mr. and Mrs. Bobinson and their son Michael.
2. Before I arrived it had rained/had been raining for a week but on Sunday the sun shone for the first time.
3. Last Tuesday they took me to Buckingham Palace whrer I saw the Chaning of the Guard and listened to the band.
4. Then we went to Hyde Park to have lunch/and had lunch in a restaurant.
5. After we had eaten we went for a walk to see the Serpentine Lake.
6. While we were walking I bought a postcard that I enclose with this letter.
7. London has many interesting places to see and I am enjoying being here very much.
8. Mr and Mrs. Robinson and Michael asked me to give you their kind regards.

Chúc các em luyện tập tiếng Anh lớp 12 đạt kết quả cao.

0 comments:

Post a Comment

domain, domain name, premium domain name for sales

Popular Posts